Ayakta duramayan sürücü yakalandı
Polisin refleksi faciayı önledi…
Bartın’da trafiği tehlikeye atan, ayakta duramayan alkollü sürücü, polis ekiplerinin dikkati sayesinde etkisiz hale getirildi.
Vural Ak Kavşağı’ndan Amasra yönüne doğru ilerleyen bir araç, geçirdiği kazanın ardından patlak lastiğe rağmen yoluna devam etmek istedi. Şehir içinde adeta tehlike saçan araç, trafik ekipleri tarafından yol ortasında durduruldu.
Aracın sürücüsü Y.T. (33), polislerin tüm uyarılarına rağmen sakinleşmekte zorlandı. Yapılan alkol kontrolünde 2.43 promil alkollü olduğu belirlenen şahsın ayakta durmakta ve konuşmakta güçlük çektiği görüldü.
Ekiplerin kısa bir anlık dalgınlığından faydalanan sürücü, dengede duramamasına rağmen kaçmaya çalıştı. Ancak birkaç adım sonra yere düşerek etkisiz hale getirildi.
Polis ekipleri, direnmeye çalışan şahsı güçlükle kontrol altına aldı. Önce hastaneye götürülen sürücü, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis merkezine sevk edilerek hakkında yasal işlem başlatıldı.
Şans eseri kimsenin zarar görmediği olayda, trafik polislerinin dikkati ve hızlı müdahalesi muhtemel bir faciayı önledi.