Bartın'da Acı Kayıp
Yapı Kredi Şube Müdürü Selahattin Demirci Hayatını Kaybetti
Bartın’da bankacılık camiasının tanınan ve sevilen ismi, Yapı Kredi Bankası Bartın Şubesi Müdürü Selahattin Demirci, hayatını kaybetti.
Kentte uzun yıllardır görev yapan, mesleki başarısı ve insanlığıyla takdir toplayan Demirci’nin ani vefatı, Bartın’da derin bir üzüntüye neden oldu.
54 yaşındaki Selahattin Demirci, kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo operasyonuna alınmıştı.
Ancak operasyon sırasında gelişen ani bir komplikasyon sonucu fenalaşan Demirci, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Görev yaptığı süre boyunca hem mesai arkadaşlarının hem de müşterilerinin gönlünde taht kuran Selahattin Demirci, sadece bir banka müdürü değil; aynı zamanda yardımsever bir hemşeri olarak hafızalarda yer etti. Acı haberin duyulmasının ardından, Bartın iş dünyası ve sevenleri yasa boğulurken, cenaze programı netleştiğinde ayrıca duyurulacağı bildirildi. Selahattin Demirci’nin cenazesi Bugün Şadırvan camisinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Halatçıyaması mezarlığına defnedilecek. Öncesinde Türbe Dikilitaş mevkiindeki evinin önünde helallik alınıp Ku'an-ı kerim okunacak.
Olay Medya olarak, merhuma Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.