Bartın'da Emniyetten büyük operasyon
Geniş çaplı Fuhuş operasyonu
Bartın’da sabah saatlerinde Aladağ Mahallesinde bulunan bir siteye, İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
İddialara göre, minibüs dolusu şahıs sağlık kontrolü için Bartın Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanedeki işlemlerin ardından gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.
Söz konusu operasyonun Bartın’da bugüne kadar gerçekleştirilen en geniş kapsamlı fuhuş operasyonlarından biri olduğu öne sürülürken, olayla ilgili resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.
Emniyet birimlerinden ya da yetkili makamlardan gelecek açıklamalar doğrultusunda gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.