Durmadı, trafik polisine çarptı
Bartın'da hareketli dakikalar yaşandı.
Bartın’da Trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan araç hızla uzaklaşarak Sanayi sitesi içine kaçtı. Takibi bırakmayan emniyet ekipleri kaçan aracı sanayi içinde sıkıştırdı.
Yakalandığı sırada aracından inerek, kaçan aracın yanına gitmekte olan trafik polisine aniden tekrar hareket edip çarpan sürücü, kaçamayacağını anlayınca arabayı terk edip yaya olarak kaçmaya başladı.
Destek ekiplerin ve bekçi gruplarının katıldığı arama çalışmasında önce araç sahibi sanayi içinde yakalandı.
Olay yerinde yapılan kısa soruşturma sonrası araç sahibi aracı emanet verdiği şahsın ismini açıklayarak itiraf etti.
Daha sonra araç sahibinin yaptığı telefon görüşmelerinin ardından bir süre sonra araç sürücüsü ekipler tarafından saklandığı yerden alınarak olay mahaline getirildi. Kaçan sürücünün yapılan inceleme sonrası 16 yaşında olduğu görüldü.