Karaman'dan Bakan Eroğlu'na Teşekkür

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Bartın'a heybesi dolu gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Kozcağız barajı için teşekkür etti.

BARAJLAR İÇİN SEFERBERLİK YILI OLACAK
Bartın'a 40 milyon lira tutarında 20 proje müjdesiyle geldiğini belirten Eroğlu, Bartın'a daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. Şehirdeki Kirazlıköprü Barajı inşaatının daha ünce kaplumbağa hızıyla ilerlediğini dile getiren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Bu barajı çok hızlı bir şekilde bitireceğiz. Kozcağız'da bir akşam katıldığım festivalde baraj istiyoruz dediler. Projenin yapım talimatını o zaman vermiştim. Kozcağız Barajı'nın her şeyi bitti, ön yeterlilik ihalesi yapıldı, şimdi de yapım ihalesini gerçekleştireceğiz. Bu sene yetişirse temel atacağız. Bizim açımızdan her şey millet içindir. Çok büyük hizmetlere imza atıyoruz." diye konuştu. Bartın Irmağı ile ilgili güzel bir proje yapıldığını belirten Bakan Eroğlu; “Ayrıca burada her zaman taşkın riski var. Bunun için gerek sel kapanı, gerek Kozcağız Barajı, gerekse Kirazlı Köprü Barajları taşkınları önleyecek. Bunlar önemli tesislerdir. Üçünün de yapım talimatını verdim. Bu veya önümüzdeki yıl, barajlar için seferberlik yılları olacak” dedi. Dere ıslahlarına çok önem verdiklerini belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bartın Irmağı'nı peyzaj düzenlemesiyle dünyanın en güzel ırmaklarından birisi haline getireceklerini, estetiğe büyük ehemmiyet verdiklerini vurguladı.
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na heybesindeki hediyeler için teşekkür ederek, kendisini Kozcağız Barajının temel atma törenine davet etti. Başkan Karaman'ın davetine olumlu yanıt veren Bakan Eroğlu, “inşallah temel atmaya da geleceğim” dedi.

Bakmadan Geçme