Bahçelerinizi Dom-Kov ile koruyun

Dikkat, ayılar kış uykusundan uyandı, domuzlar cirit atıyor!

Domuz ve ayılardan tarlanızı, bahçelerinizi ve arı kovanlarını elektrikli çit sistemleri ile koruyabilirsiniz.

Ayı, Domuz, Tilki Çakal gibi tarla ve bahçelerinize zarar verebilecek hayvanları arazinizden uzak tutmak artık çok kolay.

Bartın’da elektronik eşya pazarlaması yapan Tekno-Mar firması tarafından üretilen ve güneş enerjisi ile çalışan elektrikli çit sistemleri ile arazinizi tüm zararlı hayvanlardan koruyabilirsiniz.

Tamamen yerli üretim olan Dom-Kov hayvan kovucu sistemleri güneş enerjisi ile çalışıyor ve gözünüz arkada kalmıyor.
Güneş enerjisi ile çalışıyor

Tekno-Mar firma sahibi İlker Köklü, Dom-Kov elektrikli çit sistemlerinin canlılara hiçbir zararı olmadığını belirterek sitemin nasıl  çalıştığını şöyle anlattı.

“Elektrikli Çit cihazımız akü ile çalışıyor ve üzerinde bulunan güneş paneli sayesinde bu akü doluyor. Cihaz 12 voltu alarak 10 bin volta çıkartıp tellere gerekli elektriği veriyor. Hayvanların tellere dokunduğu anda canı yanıyor ve bulunduğu alanı terk ediyor. Hiçbir canlıya zarar vermeyen bu sistem ile 1 kilometrelik alanı rahatlıkla koruyabiliyorsunuz. Üstelik 5 yıl garantili.”

Sırtımız yatak gördü, fındık bahçemiz güvende

2 yıl önce bir fındık bahçesine elektrikli çit sistemi kuran Mehmet Arslan, "sistem tıkır tıkır çalışıyor, kurulalıdan beri elimi sürmedim. Çok şükür fındık bahçesine giren çıkan hayvan olmadı. Bu cihaz sayesinde uykusuz nöbetlerimiz geride kaldı ve sırtımız yatak görüyor.Tüm çiftçilerimize tavsiye ediyorum" dedi.

DOM-KOV suz tarla bahçe kalmasın, DOM-KOV ile içiniz rahat olsun, nöbet tutup, geceler boyu uykusuz kalmanıza gerek yok.

Ve bundan sonrasını domuzlar düşünsün
TEKNO-MAR ÜRÜNLER

  • ELEKTRİKLİ ÇİT SİSTEMLERİ
  • SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ
  • UZAKTAN KONTROL SİSTEMLERİ
  • SOLAR ÜRÜNLER
  • SOLAR POMPA

ELEKTRİKLİ ÇİT SİSTEMLERİ
Tekno-Mar

TEKNO MAR

ADRES: Sıtmayanı Cad. No-132 BARTIN

TELEFON: 0378 228 57 57

GSM: 0532 326 48 81

EMAIL: [email protected]

WEB: www.tekno-mar.com
 

Bakmadan Geçme