Bakvacı Efendi iftar sofralarını şenlendiriyor

Bartın'da baklava denilince akla gelen ilk isim olan Baklavacı Efendi, zengin ürün çeşidi ile iftar sofralarınızı şenlendiriyor.

YOĞUN MESAİ BAŞLADI
Bartın’da Antepli Baklavacı Efendi, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi arasında yer alan baklava için yoğun mesai yapıyor. Kaliteli malzeme ile ustalığın harmanlanması ile üretilen baklava, Ramazan ayında da yine iftar sofraların vazgeçilmezi oluyor.
ZAM YAPMADIK
Yükselen maliyetler karşıısnda Antepli Baklavacı Efendi, Ramazan ayında fiyatlarda değişiklik yapmayacağını belirtti.
Baklavayı yemesinin kolay, yapımının ise zor olduğunu vurgulayan Baklavacı Efendi firmasının sahibi Mehmet Porsuk,  baklavanın her aşamasının ayrı bir sanat olduğunu dile getirdi.
Porsuk, "Baklava diğer tatlılara göre daha zahmetlidir. Ramazan ayında tatlı tüketimi de artıyor ve bundan dolayı vatandaşlarımız baklavaya yoğun bir ilgi gösteriyor. Baklavalar kendi imalatımız ve ilk günden bu yana kaliteden taviz vermiyoruz. Piyasada maliyetlerin artmasına rağmen zam yapmadık. Yoğun talebi karşılamaya çalışıyoruz ve bütün iftar sofralarında afiyetle baklava yesinler diye yoğun mesai harcıyoruz " dedi.
Fıstıklı baklavanın kilosunu 55 TL, cevizli baklavayı 40 TL’den satmaya devam edeceklerini belirten Antepli Baklavacı Efendi, bu mübarek ayda fırsatçılar yüzünden vatandaşı mağdur etmemek için ek mesai ile baklava üretmeye devam edeceklerini açıkladı.
Baklavacı Efendi olarak, ürünlerin lezzeti, hafifliği, hijyeni ve en önemlisi gerçek Gaziantep Baklavası olma niteliğinde ısrarcı olduklarını belirten Porsuk, Fıstıklı ve cevizli Baklava, şöbiyet, fıstıklı kuru baklava, midye, havuç dilimi, Antep fıstıklı sarma, cevizli ev baklavası çeşitleri ile hizmet verdiklerini söyledi.
SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ
Antepli Baklavacı Efendi, Bülent Ecevit Bulvarı, Çatmaca ışıklı kavşakta hizmet veriyor. Baklavacı Efendi'ye sipariş vermek için  227 08 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme