Bartın'a güçlü belediyecilik gelecek

Halkımız şehrimizin sorunlarını çözebilecek, Bartın'ı büyütecek ve mega projelerle cazibe merkezine dönüştürecek bir belediyecilik istiyor.

ALDATMAZ: “BARTIN’A GÜÇLÜ BELEDİYECİLİK GELECEK”

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’ın büyümesi, gelişmesi ve mega projelerle bir cazibe merkezine dönüşmesi için Bartın halkının 31 Mart seçimlerinde AK Parti diyeceğini belirterek, “Halkımız şehrimizin sorunlarını çözebilecek, Bartın’ı büyütecek ve mega projelerle cazibe merkezine dönüştürecek bir yönetim için 31 Mart’ta AK Parti diyecek. Halkımızın güçlü destekleriyle Bartın’a güçlü belediyecilik gelecek” dedi.

Mevcut yönetimin yapabilecekleri bu kadar

31 Mart’ta Bartın’ın AK Parti ile güçlü belediyecilik anlayışına kavuşacağını ifade eden AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “İnsanlarımız kentin büyümesini, sorunların çözülmesini bekliyor. Bartın uzun yıllardır gelişme hamlesi yaşayamadı, ekonomi ve turizmde ilerleme kaydedemedi. Mevcut yönetimin yapabileceklerinin yetersiz ve bu kadar olduğunu halkımızda gördü. Bartın halkı değişim ve gelişim bekliyor. Bartın halkı değişim ve gelişime hazır. Bunu gerçekleştirdiğimiz ziyaret ve toplantılarda görüyoruz. Bartın halkı heyecanımıza ve inancımıza ortak oluyor. İnsanlarımız heyecanımıza ve inancımıza güç katıyor.” dedi.

Bartın her yıl yüz binlerce turisti ağırlayacak

Türkiye’ye bakıldığında Bartın’ın eşsiz güzelliklere sahip olduğunun da altını çizen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Bartın, Türkiye’nin eşsiz güzelliklere sahip illerinden birisi. Bartın Irmağı şehrimiz ve insanımız için bir nimet. Ne yazık ki bu nimete sahip çıkamıyoruz. Gereken değeri veremiyoruz. Gerektiği gibi koruyamıyoruz. Ekonomiye ve turizme kazandıramıyoruz. Biz tüm projelerimizin odağına Bartın Irmağını aldık. Bartın’ı bir turizm şehrine dönüştürmek için işe Bartın Irmağı ile başlayacağız. Her yıl 500 bin ziyaretçi ağırlayan Amasra gibi ve her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlayan Safranbolu gibi Bartın Irmağı sayesinde şehrimizde her yıl yüz binlerce turisti ağırlayacak. Böylece esnafımızda vatandaşımızda kazanmış olacak. Bartın Irmağının tüm doğallığını koruyarak hayata geçireceğimiz projemizle şehrimiz yatırımcı akınına uğrayacak. Bartın’da istihdam ve ekonomik kazanç kapısı aralanacak.” dedi.

Şehrimizin gelirlerini artıracağız

Bartın Limanı’nın potansiyelini mutlaka artıracaklarını ve İnkumu tünel projesini de mutlaka hayata geçireceklerini söyleyen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Bartın Limanı belediyenin en güçlü gelir kaynaklarından birisi konumunda. Bartın Limanı’ndaki potansiyeli artırmak şehrin gelirini de artırmak anlamına geliyor. Şehrin geliri ne kadar artarsa halkımıza da o kadar fazla hizmet etme imkanı yakalayacağız. Bu nedenle Limanın potansiyelini artıracağız. RO-RO gemilerinin rahatlıkla yükleme boşaltma yapabilmesini sağlayacağız. Turist gemilerinin de limanımızı kullanması için yatırım yapacağız. Tüm projelerimiz şehrin ekonomisine katkı sağlamak üzere hazırlandı. Bunlarla beraber İnkumu sahiline ulaşımı kolaylaştıracak tünel projemizi de hayata geçireceğiz. İnkumu’nu Bartın’ın bir mahallesi haline getireceğiz. İnkumu’nda yaşam yaz-kış devam edecek. İnkumu tünel  projemize entegre olarak yapacağımız otopark projesiyle de İnkumu’na gelen insanları geri çevirmek zorunda kalmayacağız.” şeklinde konuştu.

Turizm merkezi olacağız

Aladağı seyir terası ve teleferik projesinin Bartın’a farklılık katacağını da söyleyen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Aladağı tepesindeki seyir terasından insanlar hem Bartın’ın siluetini hem de denizi görebilecekler. Aladağı seyir terası insanlarımızın dışarıdan gelen misafirlerini gezdirebilecekleri ve birlikte hoş vakit geçirebilecekleri alanlara sahip olacak. Ayrıca Millet Bahçesi olarak dizayn edeceğimiz alandan seyir terasına teleferikle ulaşım sağlanabilecek. Sadece bu projemizle bile başlı başına bir turizm merkezi olacağız.” dedi.

Bartın’a güçlü belediyecilik gelecek

Bartın halkının değişim ve gelişime hazır olduğunun altını çizerek konuşmasını sürdüren AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, “Kentimizde yaşayan tüm insanlar değişim ve gelişim bekliyor. Sorunlarına çözüm bekliyor. Biz güçlü ekibimizle birlikte Bartın’ın sorunlarına kalıcı çözümler getirirken şehrimizi bir yıldız gibi parlatacağız. Bu şehir bizim evimiz ve bizler bu şehri halkımızla birlikte yöneteceğiz. Akıl danışan, güçlü ve gönül belediyeciliğini Bartın’da başlatacağız. 31 Mart Bartın adına güzel, umut dolu yarınların başlangıcı olacak. Halkımızın güçlü destekleriyle Bartın’a güçlü belediyecilik gelecek.” dedi.

Bakmadan Geçme