Bartın iki ödüle layık görüldü

'Projem Türkiye yarışmasında İlimiz iki ödüle layık görüldü.

İçişleri Bakanlığının başlatmış olduğu “Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar Yarışması” nda İlimiz iki ödüle layık görüldü.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’ nun teşrifleriyle “Projem Türkiye; Mülki ve Yerel Yönetimlerde Yeni Fikirler ve Örnek Uygulamalar Yarışması” ödül törenine Vali Sinan GÜNER, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yrb. Gökmen GÜCÜYER, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ katıldı.
 
İçişleri Bakanlığı tarafından, ''Projem Türkiye'' yarışmasında İlimiz Güvenlik ve Asayiş kategorisinde “BACANAK (Bartın Can Kurtaran Altyapısının Kurulması) Projesi” ile başarı ödülü alırken, Kamu Hizmetlerinin Geliştirilmesi kategorisinde “Gecemizi ve Geleceğimizi Aydınlatma için Güneş Projesi” ile Mansiyon Ödülü aldı.

Vali Sinan GÜNER Bartın Valiliği çatısı altında ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı koordinesinde plajlarımızdaki boğulma vakalarını önlemek adına yürütülen can kurtarma projesi olan BACANAK Projesi ile İl Özeli İdaresi tarafından Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına sunularak Bölgemizde yenilenebilir enerji kaynakları kullanımını yaygınlaştırarak çevre altyapılarını iyileştirmesi hedeflenen Güneş Enerjisinden Fotovoltail Elektrik Üretim Tesisi Projesi olan “Gecemizi ve Geleceğimizi Aydınlatma için Güneş Projesi” ödüle layık görüldüğünü belirterek bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen İlimizde görev yapan önceki Valilerimize, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına, İl Özel İdaresi personeline, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline ve Valiliği personeline teşekkür etti. 

 

Bakmadan Geçme