Bartın sapığı kıskıvrak yakalandı

Bartın'da evlere girip birçok tecavüz, hırsızlık ve sapıklık olayının zanlısı polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

BARTIN EMNİYETİ HUZUR VE GÜVENLİĞİNİZ İÇİN 24 SAAT GÖREV BAŞINDA.

Bartın’da mahallelerde özellikle müstakil evler, giriş katları ve apartman 1. Kat dairelerini hedef alarak dış balkon camlarından içeriye girerek ikametlerden hırsızlık yapan, hırsızlık yapacağı bir şey bulamadığında ise özellikle evde tek yaşayan kadınlara taciz ve tecavüz eden bununla birlikte banyo havalandırma pencerelerinden kendi cep telefonu ile gizlice kadınların banyo görüntülerini çeken 24 yaşındaki T.Y.  Bartın Asayiş Şube müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda Yalı’da kafede yakalandı.

ADETA SUÇ MAKİNESİ

Şüphelinin yapılan sorgusunda daha önceki yıllardan günümüze kadar gerçekleştirdiği;

➡ 1-05.04.2017 günü Köyortası mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık konut dokunulmazlığının ihlali olayının

➡ 2-28.05.2018 günü Çaydüzü mahallesinde meydana gelen özel hayatın gizliliğini ihlal olayının,

➡ 3-27.06.2018 günü tuna mahallesinde  meydana gelen evden hırsızlık konut dokunulmazlığını ihlal cinsel saldırı olayında 72 yaşındaki müştekinin taciz edilmesi ve parasının alınması olayının,

➡ 4-12.07.2018 günü karaköy mahallesi zeybekler Sokakta meydana gelen evden hırsızlık konut dokunulmazlığı ihlal olayının,

➡ 5-28.07.2018 günü Orduyeri mahallesinde meydana gelen  cinsel saldırı ve konut dokunulmazlığını ihlal olayının,

➡ 6-02.08.2017 günü Orduyeri mahallesinde meydana gelen konut dokunulmazlığını ihlal olayının,

➡ 7-02.08.2017 günü Orduyeri mahallesinde meydana gelen konut dokunulmazlığını ihlal olayının,

➡ 8-15.08.2018 günü demirciler mahallesi ali gama Sokakta meydana konut dokunulmazlığını ihlal olayının,

➡ 9-15.08.2018 günü Okulak mahallesi ırmak Sokakta meydana gelen özel hayatın gizliliği olayının,

➡ 10- 18.08.2018 günü Cumhuriyet mahallesi 48. Sokakta meydana gelen cinsel saldırı ve konut dokunulmazlığını ihlal olaylarının faili olduğu yapılan kamera çalışmaları, mağdurların canlı teşhisleri sonucunda tespit edilirken şüpheli T.Y tüm olayları kendisinin yaptığını itiraf ettiği öğrenildi.

ŞEYTANA UYMUŞ

Şüphelinin daha önce özel bir otobüs firmasında muavinlik yaptığı sırada yabancı bir kadına cinsel tacizde bulunduğunu, işten ayrılınca da boşluğa düştüğünü en son Bartın’da içkili bir mekanda garsonluk yaptığını ve buradan da çıkınca iyice moralinin bozulduğunu ve şeytana uyduğunu belirterek yaşanan olaylardan dolayı pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Şüphelinin daha önceki yıllarda İstanbul, İzmir, Bursa ve Sakarya illerinde de cinsel taciz, cinsel saldırı, sarkıntılık ve küçük çocuğa cinsel istismar olayına karıştığı saptandı. 

DEFALARCA SERBEST KALMIŞ

Zanlının 28.01.2018 tarihinde bir otobüs firmasında çalışırken fransız bir kadına da cinsel tacizde bulunduğu için yakalanmış, ifadesinde kabul etmemiş serbest kalmış, diğer yandan İstanbul, Sakarya, Bursa’da da aynı şekilde cinsel tacizden yakalanmış, alınan ifadelerinde yapmadım diyerek delil yetersizliğinden serbest kalmış. 6 Mahkemede bu tür suçlardan açık dosyası mevcut olan şüpheliyi kıskıvrak yakalayan Bartın Emniyet Müdürlüğü her şeyi itiraf ettirmiş.

Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ederken Bartın Halkının Huzur ve Güvenliği için 24 saat görevini titizlikle sürdürüyor.


 

Bakmadan Geçme