Belediye Ekipleri Sabaha Kadar Çalıştı
Bir süredir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi binasının alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere hummalı bir şekilde çalışan Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Belediye Başkanı Cemal Akın'dan aldıkları talimat üzerine gece sabaha kadar çalıştılar.
Çalışma ile ilgili açıklamasında; yeni Ağız Sağlığı ve Diş hastanesi binasına ait kanalizasyon borularının şebekeye aktarılabilmesi için Devlet Hastanesi yolu altından bağlanması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, yolun sabah itibariyle ulaşıma açılabilmesi için gece sabaha kadar çalışıp alt yapı ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.
Akın açıklamasında “Yeni yapılan Ağız ve Diş Sağlığı binasına 200’lük beton büzlerle 100 metre uzunlukta yeni kanalizasyon hattı oluşturmak için hatların şebekeye aktarılmasını ve kontrollerini yapmayı sağlayan iki adet baca yerleştirdik. Bu noktada ileride yaşanabilecek alt yapı sorunlarının önüne geçmek için hastane kanalizasyonunun bağlanacağı ana hattımızın bakımlarını da yaptık. Son olarak yolun altından geçmesi gereken hattı yapmak ve yolu yoğun kullanıldığı vakitte trafiğe kapatmamak için gece sabaha kadar çalışarak bu bağlantıyı da vatandaşlarımıza sıkıntı yaşatmadan yaptık. Belediye olarak vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları her yerde, belediye hizmetlerimizden kesintisiz ve sıkıntısızca faydalanması için ne lazımsa yaparak tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.