Erdoğan şeref defterine bakın neler yazdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şeref defterine yazdığı mesaj

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ilimizi ziyaret etmek üzere Bartın’a gelen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bartın Valiliği ziyareti programına katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın ziyareti programı kapmasında Bartın Valiliği’ni ziyaret etti. Bartın Valisi Sinan Güner’in makam odasında gerçekleşen ziyarette Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın Başkan Cemal Akın’a şilt hediye etti. Başkan Cemal Akın ise ziyareti, hediyeleri ve iyi dilekleri için Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek Naht Sanatı çalışması ile yapılan tablo armağan etti.
Erdoğan Başarılar Diledi
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyarette ayrıca Bartın Belediyesi Şeref Defterini imzaladı. Bartın’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anı defterindeki yazısında şu ifadelere yer verdi: Bartın’da bulunmaktan ve Bartın’lı kardeşlerimle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Sayın Belediye Başkanımıza ve mesai arkadaşlarına başarılar dilerim.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “ Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilimizi ziyaret etmek üzere Bartın’a geldi. Valiliğimizce düzenlenen karşılama törenine katılarak Sayın Cumhurbaşkanı ile selamlaştım. Valilik Makamında şahsıma şilt hediye eden Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, İl Başkanım Ercüment Özçelik ile birlikte Naht Sanatı çalışması ile yapılan tablo hediye ettik. Ziyaretleri, hediyeleri ve iyi dilekleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme