Feci kazada bir kişi daha hayatını kaybetti

Baba ve kızından sonra ağır yaralanan genç de hayatını kaybetti.

Pazar akşamı Amasra’da iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada baba ve kızından sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İlyas Turgut Genç(31), yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Tünel ile Amasra arasındaki yolda 20.00 sıralarında meydana gelen kazada Amasra istikametine giden Coşkun Güneş (46) idaresindeki 06 ESN 70 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Necati Atav (58) idaresindeki 74 BE 528 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpışmıştı.
Kazada, otomobil sürücüsü Coşkun Güneş, aynı araçta bulunan Serdar Karademir (25), İlyas Turgut Genç (31), ile hafif ticari araç sürücüsü Necati Atav ile aynı araçta bulunan Yeşim Aslan (39), Hülya Bozkurt (48) ve Gülcan Aslan (34) ağır şekilde yaralanmıştı.
3 ÖLÜ 4 YARALI
Yaralılardan Necati Atav ile kızı Gülcan Aslan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Otomobilin ön koltuğunda sürücünün yanında oturan ve ağır şekilde yaralanan İlyas Turgut Genç(31), yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Acı haberi duyan yakınları sinir krizleri geçirdi.

TSO BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Bartın TSO’dan yapılan taziye mesajında, “Oda üyemiz İlyas Turgut GENÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.30 da Karaköy İl Özel İdaresi karşısındaki evinden alınarak, Şadırvan camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Halatçıyaması Aile mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz” denildi.

Bartın Olay Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Bakmadan Geçme