Gelenek bozulmadı, iftarda buluştular

7A Yapı Market yönetimi ve tüm personeli her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da iftar sofrasında buluştu.

7/A Yapı Market Yönetimi tarafından her sene çalışanları ve yöneticileri ile birlikte ailelerinde katıldığı geleneksel iftar programı Zonguldak Dedeman otelde gerçekleştirildi.

Zonguldak Dedeman Otel Kilimli salonunda gerçekleştirilen iftar programına 7/A Yapı genel Müdürü Mehmet Alim ve ailesi, Yapı Market Yönetim kadrosu, Ereğli, Zonguldak ve Bartın mağazası çalışanları ve aileleri, merkez yönetim ofis personeli ve aileleri katıldı.

Yaklaşık 150 çalışan ile ailelerinin katıldığı iftar programında ezanın okunması ile oruçlar açıldı. Duanın ardından çalışanlarına hitaben konuşan 7/A Yapı genel Müdürü Mehmet Alim “Bizler Aileyiz. Ailemiz her geçen gün daha da büyüyor. Yine bir Ramazan akşamında iftar programında sizlerle bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

İftarda şirket genel müdürü Mehmet Remzi Alim ve insan kaynakları Müdürü Tülin Alim tüm şirket çalışanlarını ve ailelerinin ramazan ayını kutlayarak birde sürpriz yaparak tüm çalışan bayan ve çalışanların ailelerine anneler günü hediyelerini tek tek dağıttılar.

Program sonunda söz alan çalışanların duygu ve düşünceleri ile program sona erdi.

Bakmadan Geçme