Hindistan'da kök hücre nakli için yardım bekliyor

Bartın'da, kasları her geçen gün eriyen ve bu sebeple yürüyemeyen Oğuz Gürdal Gülşen (24), Hindistan'da kök hücre nakli olabilmek için yardım bekliyor.

Bartın’ın Gökçekıran Köyünde ikamet eden Oğuz Gürdal Gülşen (24), kas hastalığı olan Duchenne Musküler Distrofi’ye yakalandı ve hastalık ilerleyince yürüyemez hale geldi. Sadece başını oynatabilen Gülşen, Türkiye'de kurulan Duchenne Kas Hastalığı ile Mücadele Derneği aracılığıyla Hindistan'daki bir hastanede kök hücre nakli olmak istiyor. Ancak bu nakli karşılayacak durumları olmadığı için yardım bekliyor.

HER GEÇEN GÜN KASLARI ERİYOR

Gülşen, “Bugüne kadar böyle bir şey yapmadım ama hastalığım her geçen gün kötüye gidiyor. Son çare olarak Hindistan’a gidip kök hücre nakli olmak istiyorum. Bu nedenle hayırseverlerin desteğine ihtiyacım var” dedi.

DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR

Ailesi mucize beklemiyor hepsi bunun farkında. Çocukları için zaman kazanma umuduyla bilmedikleri, akıllarına bile gelmeyecek bir ülkeye Hindistan’a gitmek için çabalıyorlar. Zaman bu hastalık kadar acımasız ve ailesi evlatları için fayda edecek her durumu değerlendirmek istiyor. Sizlerden imkanlarınız ölçünde destek olmanızı bekliyorlar.

Bu tedavinin yapılabilmesi için 100 bin TL'ye ihtiyaç var.

GÖRMEZDEN GELME, UMUDA DESTEK OL!

HESAP NUMARASI

Oğuz Güldal Gülşen adına

ZiraatBankası ıban: TR 38 0001 0000 5264 6847 0250 02

Annesi Ayşe Gülşen GSM: 0531 573 5543

 

Bakmadan Geçme