Hırsızlık yaptı, bakın nerede yakalandı?

Çekirge bir sıçradı, 2 sıçradı, sıkı takip sonucunda bakın nerede yakalandı.

Hırsızlık yapan şahıs kanepenin içinde yakalandı

Bartın'da çeşitli hırsızlık olaylarına karışan 17 yaşındaki zanlı, en son oto hırsızlığı yaptı ve jandarmanın sıkı takibi sonucunda saklandığı evde kanepenin içinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Bartın’ın Kozcağız beldesinde bir vatandaşın evinin önünden aracının çalınması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, kameralardan aracın Hasankadı istikametine gittiğini belirledi. Şüpheliyi tespit eden jandarma ekipleri, Akbaş köyünde ormanlık alanda aracı terk edilmiş halde buldu. Jandarma iz takip köpeğinin de katıldığı operasyonda şüpheli G.K. Akbaş köyünde saklandığı evde kanepenin içerisinde kıskıvrak yakalandı.
G.K’nın daha önce Akbaş köyündeki bir kahvehaneden 4 bin lira çaldığı, Akbaş İlköğretim Okulu'ndan 2 dizüstü bilgisayar ve yine aynı köyden bir adet motosiklet çaldığı belirlendi. 
ÇALDIĞI PARALARLA ÂLEM YAPMIŞ
Kahvehaneden 4 bin TL çalan şüphelinin, aynı akşam içkili bir mekânda eğlenerek çok miktarda para harcadığı ve sabahleyin de beraber eğlendiği arkadaşının aracını çaldığı öğrenildi. Yaşı küçük olmasına rağmen bu kadar hırsızlık olayına karışması herkesi şaşırtırken jandarma başarılı bir operasyona daha imza attı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılan G.K, tutuklandı.

 

Bakmadan Geçme