İnkumu'nda çalışmalar başladı

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından İnkumu'nda ve Kırtepe Mahallesinde üst yapı çalışmaları başladı.

İNKUMU’NDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından İnkumu'nda üst yapı çalışmaları başladı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kanalizasyonları taşmayan, su şebekelerinde sorunu olmayan bir İnkumu için geçtiğimiz yıl çok güzel çalışmalar gerçekleştirildi. Gerek belediye personelimiz, gerekse yüklenici firma çalışanları ile birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza hızlı şekilde devam ediyoruz. İnkumu Kanalizasyon hattı, ön arıtma tesisi ve derin deniz deşarjı projesi çalışmaları tamamlandı. Tüm ara sokaklarda evlerin kanalizasyon hattı bağlantıları yapıldı. Şimdi ise sıra üst yapı çalışmalarına geldi. İnkumu sağ tarafta bulunan İskele Caddesinde çeşitli yenilikler yapacağız. Yaz sezonuna yetiştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İPÇİLER SOKAK ANTİK PARKE TAŞLARLA DÜZENLENECEK

Doğalgaz döşeme ve altyapı çalışmaları tamamlanan Kırtepe Mahallesi İpçiler Sokak’ta yol yapımına başlamak üzere söküm çalışmaları yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, doğalgaz ve diğer alt yapı gereksinimleri karşılanan cadde ve sokakları sil baştan yeniden düzenleyerek halka uzun yıllar sıkıntısız şekilde hizmet verecek sorunsuz yol ve kaldırımlarla ulaşım imkanı sağlamaya devam ettiklerini söyledi.

 Akın açıklamasında “ Doğalgaz çalışmalarının başlandığı sokaklarımızın belediyemizi ilgilendiren tüm altyapı gereksinimlerini karşılıyoruz. Bu noktalarda yollar tekrar tekrar bozulmasın diye diğer kurumlarında altyapı çalışmalarını bitirmelerini bekledikten sonra yolun eski hasarlı yapısını tamamen söküyoruz.  Zeminin hazırlanması ile sökülen yollarımızı parke taş veya asfalt malzemelerle yeniden düzenliyoruz. Ekiplerimiz son olarak doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları tamamlanan Kırtepe Mahallesi İpçiler Sokak’ta söküm çalışmalarını gerçekleştirdiler. Zeminin hazır olması ile bu sokağımızda antik parke taşlarla yeniden düzenleyeceğiz.  Bu çalışmamızda 260 metrekarelik alanı kapsamakta. Halkımızı mağdur etmeden kısa sürede yol işlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bartın halkına bu kapsamda gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Daha temiz havası olan ve ulaşım sorunu olmayan bir Bartın için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 
 

Bakmadan Geçme