Kalaycı Mazbatayı aldı, seçim startını verdi

Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı 6. Olağan İl Kongresinde AK Parti İl Başkanlığına seçilen Turhan Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Seçim Kurulundan mazbatalarını aldı.

Mazbatasını aldıktan  sonra açıklamada bulunan Kalaycı “Bu ekiple birlikte Bartın’a hizmete talibiz. Biz 2019 seçimlerine bugün itibariyle start vermiş oluyoruz.” dedi.  Yeni yılla ilgili mesaj da veren Kalaycı , “Artık dünya 1’den büyüktür” ifadelerinde bulundu.
23 Aralık Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılımlarıyla Ömer Tepesi Spor salonunda gerçekleşen AK Parti 6. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Turhan Kalaycı ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri mazbatalarını dün İl Seçim Kurulundan teslim aldılar. İl Seçim Kurulundan mazbatasını alan ve basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kalaycı gece gündüz demeden hizmet için çalışacaklarını söylediği konuşmasında, “Bugün mazbatamızı aldık. Bartın’ımıza, ülkemize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Güzel ve muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. İlk kez Sayın Başbakanımızın katılımıyla bir kongre yaptık. Sizinde görüntülediğiniz ve gördüğünüz gibi güzel bir kongre yaptık. Tabii göreve seçilmemizin ardından da mazbatamızı aldık. İş resmiyete dönüştü. Biz sefere çıkıyoruz. Zafer rabbimindir. Bartın için hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah bu ekiple birlikte Bartın’a hizmete talibiz. Biz 2019 seçimlerine bugün itibariyle start vermiş oluyoruz. Bugünden sonra ekibimizle beraber gece gündüze demeden Bartın halkı ile AK Parti’yi ve teşkilatımızı kucaklaştıracağız. Bartın için hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“Artık dünya birden büyüktür”
Yeni yıl mesajı da veren Turhan Kalaycı, “Önümüzdeki hafta 2018 yılına giriyoruz. Yeni yılın Bartın’ımız için, ülkemiz için ve tüm İslam alemi için hayırlara getirtmesini temenni ediyorum. Savaşsız, şehitsiz, mazlum ve mağdur coğrafyaların ümitli olması için yeni yıla tüm kalbimle herkesin mutlu girmesini diliyorum. Kudüs’ün Filistin’in başkenti olması ve Müslümanların da kırmızı çizgisi olduğunu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dünyaya göstermiştir. Artık dünya birden büyüktür. Bu duygu ve düşüncelerde herkesin yeni yılını kutluyorum” şeklinde konuştu.
Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri
Turhan Kalaycı’nın başkanlığında oluşan AK Parti Bartın Yönetim Kurulu  Ali Eyüpustaoğlu, Dinçer Çavuşoğlu, Göksel Candan, Cihat Bilgin, Orhan Ağdacı, Sabri Açıkgöz, Uğur Yılmaz, Hüseyin Demirci, Erol Çoban, Ayhan Dönmez, Zeliha Çam, Fatih Akdemir, Evren Ayvaz Can, Turgay Kabakçı, Mehmet Etem Çelik, Nihat Yalçın, Ayhan Özçelik, Muhammet Yalçın, Engin Ulupınar, Hayriye Çıray, Ali Osman Özyurt, Gülten Bacıoğlu, Adem Görünmez, Merih Özveren, Gökher Giray Gülsoy, Ayten Lüleci, Ayhan Tepe, Sercan Ayhan ve Fahrettin Özkaya’dan oluşuyor.


 

Bakmadan Geçme