Özel idare şantiyesine giden yol çöktü

Irmak üzerine yapılan geçici yol yine çöktü...

Köprü hala yapılacak!!!
Bartın İl Özel İdare Topalali şantiyesi ve çevre köylere ulaşım sağlayan köprünün yıkılma tehlikesine karşılık ulaşıma kapanmasının ardından yerine geçici olarak yapılan yol ırmakta suların yükselmesi sonucunda yeniden çöktü.
Çürüyen ve bakımsızlık nedeniyle tehlike arz eden köprü ağır vasıta araçlarının geçişine kapatılırken, geçici yapılan yol yine ırmakta suların yükselmesi sonucunda çöktü.
BU KAÇINCI?
Köprünün tadilatı yapılmazken ırmak üzerine geçici olarak yapılan yolun üçüncü defa yıkıldığını belirten vatandaşlar buraya harcanan paraların boşa gittiğini söyleyerek kalıcı çözüm bulunması gerektiğini söylediler.
Bütün köylerin yolunu ve köprüsünü yapan Bartın il Özel idaresinin kendi şantiyesinin bulunduğu yere ulaşımı sağlayan köprünün yapılamaması “Terzi kendi söküğünü dikemez” atasözünü akıllara getiriyor.
Özel idareye ait tonajlı kamyonların sürekli çalıştığı, Çaybükü, Karahüseyinli ve Hacıhatipoğlu köylerine ulaşımın sağlandığı yolda her yağmur sonrası yükselen sular nedeniyle yolda çökme tehlikesi yaşanıyor.
Çöken yol nedeniyle ulaşım eski köprü üzerinden sadece binek araçlarla kontrollü olarak sağlanıyor.

 

Bakmadan Geçme