Trafik polisleri yeni kıyafetlerini giydi

81 ilde olduğu gibi Bartın'da da Trafik polisleri yeni kıyafetleriyle göreve başladı.

PAYLAŞ
Bartın Olay Haber - Bartın Olay

Görünürlüğü yüksek olan yeni kıyafetler iklim koşulları ve görev şartları dikkate alınarak, hareket kabiliyetini arttıracak şekilde tasarlandı.

Açık renk olan yeni kıyafetlerde fosfor oranının arttırılmış olması ile sürücü ve yayaların trafik polislerini daha rahat görmesi amaçlandı.

Bartın’da trafik polisleri yeni kıyafetleriyle görev başlarken, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural’ın katılımı ile Karaçay kontrol noktasında yeni kıyafetlerle ilk uygulama yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hüseyin Özbek | 20 Mart 2019 15:55

    Trafik kontrol noktasında bekleyeceklerine şehir içindeki kaldırıma veya yol kenarına park edenleri görseler ya. Maalesef görmezden gelip uğraşmak istemiyorlar. Asma kilit, Kemerköprü kilit. Öğretmenevi girişi kilit. Tarım önü kilit. Marketim önü kilit. Toki köprüsü kilit. Hendek yanı kilit. Adam keyfine fırından ekmek poğaça almak için duruyor saatlerce bekliyorsun. Kemer'de Polis 'in dibinde duruyorlar kimse birşey demiyor. Hendek yanında sağlı sollu park ediyorlar nereden geçeceğiz. Belediye veya Toksözler otoparkına girsen çıkamıyorsun. Evpark önü kilit. Sanki gidecek başka yol varmış gibi pazar yolunu da kapatıyorlar. Başka pazar yeri mi yok. trafiğe hiç bakıyor mu acaba bu memur arkadaşlar. Ondan sonra yeni kıyafetmiş. Trafik Polisinin görevi, yaya geçitlerinde vatandaşa öğrenciye yol için trafiği durdurmak mı sadece. Bunları görmezden geliyorlar ne yapacak vatandaş ???

BUNLARA DA BAKIN