Vali Güner, itfaiye ekiplerinin hızını test etti

İtfaiyeciler Vali Güner'i şaşırttı...

Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Belediyesi itfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.
Vali Güner’i Belediye Başkanı Cemal Akın, Emniyet Müdürü Ogün Vural ve İtfaiye Müdürü Mustafa Kanmaz karşıladı.
İtfaiye personeli ile tek tek selamlaşarak sohbet eden Vali Sinan Güner, İtfaiye amiri Mustafa Kanmaz’dan araç ve ekipmanlar hakkında detaylı bilgi aldı.
 
İTFAİYE EKİPLERİ ÇOK HIZLI ÇIKTI
İtfaiye personelinin yangın ihbarı geldiğinde kaç dakikada çıkış yaptıklarını test etmek amacıyla Vali Güner koordinesinde tatbikat yapıldı.
Yangın ihbarını alan itfaiye personeli 27 saniyede itfaiye binasından çıkış yaparak bir rekora imza attılar. Bu hız karşısında şaşıran Vali Güner, itfaiye personelini tebrik ederek kazasız belasız görevler temenni etti. 
Yangın ihbarı alan Bartın Belediyesi itfaiye ekipleri, 27 saniyede itfaiye binasından çıkış yaparak yangına ne kadar hızlı müdahale ettiklerini göstermiş oldular.
ÇAĞRI MERKEZİ TEK NUMARA OLACAK
 Vali Güner İtfaiye personelini ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, otobüs terminali yanında hizmete açılacak olan çağrı merkezi faaliyete geçtiğinde acil çağrıların tek numara olacağını söyledi. Acil durumlarda ve olaylarda 155 polis imdat, 156 jandarma, 122 AFAD, 112 Ambulans, 110 itfaiye, 177 orman, 158 sahil güvenlik numaralarının tek çatı altında birleştirileceğini ve koordineli olarak olaylara müdahale edileceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme