Vatandaşımız Yıkım ittifakına biz oy vermeyiz diyor

Seçim çalışmaları sürdürün Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, fabrikaları ziyaret etti, Ulus Belediyesinin düzenlediği iftara katıldı.

MİLLETVEKİLİ TUNÇ FABRİKA ZİYARETLERİNDE BULUNDU
AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, beraberindeki AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Merkez Tuzcular’da faaliyet gösteren Darkwood Akasya ayakkabı ve Türkiye'nin ilk konserve fabrikalarından olan Türkili Konserve fabrikalarını ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi
Bartın’da istihdamı artıracak her yatırımcıya destek olduk
Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyet ile birlikte çalışan işçilere kolaylıklar dileyerek bir süre sohbet ettiler. Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada İstihdamın Bartın için önem arz ettiğini belirterek istihdamı artıracak her yatırımcıya destek olduk. Sigorta pirim desteği, enerji desteği ve diğer teşvikler ile istihdamı artırma için gayret gösterdiklerini belirten Tunç, yerli ve yabancı yatırımcıların Bartın'da faaliyet göstermesi için de yatırımcılara her türlü imkanın sağlanmasına destek olduklarını söyledi
Güçlü Türkiye olacak
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç 24 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu belirterek, “fabrikalarımız bölgenin ekonomik anlamda kalkınması için önemli bir kuruluşlardandır. İstikrar ortamında büyümesini devam ettiren ve ek üniteler kurarak çalışma alanlarını genişleten fabrikalarımız Bartın'da yaşayan vatandaşlarımız için birer iş kapısı haline geliyor. Bunların hepsi istikrardan ve ekonomik anlamda büyümeden geçiyor. Yeni sistemde artık kuvvetler ayrılığı var. Güçlü bir meclis, hükümeti ve cumhurbaşkanını denetleyen bir meclis var. Diğer taraftan artık koalisyonlar tarihe karışmış, 25 Haziran’dan itibaren hükümet iş başı yapacak.  Güçlü Türkiye olacak.”Dedi.

Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Tunç Ve Arslan Ulus Belediyesinin Düzenlediği Halk İftarına Katıldı

AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, Ulus Belediyesinin düzenlemiş olduğu halkın yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde Uluslu hemşehrileriyle iftar açtı.
Ulus Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği halk iftarı halkın yoğun katılımıyla AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç 24 Haziran seçimleri öncesi Uluslulara bir müjde verdi. Ulus’u bir eğitim şehri haline getirdiklerini ifade eden Tunç, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ulus Anadolu Lisesinin onaylandığını açıkladı.
.Ulus Belelediyesi’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği halk iftarı üst yapı çalışmaları tamamlanan Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftara Ulus Kaymakamı Recep Hasar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç,  2. Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Arslan, İl Başkanı Turhan Kalaycı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uzun: “Aynı anda oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Kuran-ı Kerin tilavetinin yapılıp duaların edildiği ve semazen gösterilinin yapıldığı iftar sonrasında yaptığı konuşmada  Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun  şunları söyledi:
“Böyle güzel bir iftar sofrasında 2 bin kişi aynı anda oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel sofrayı şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemiz yapılan hizmetlerle büyümeye devam ediyor. İlçemize bu hizmetlerin kazandırılmasında bizlere destek olan Sayın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’a, Bakanlarımıza, Başkanımıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. İlçemize verdiğimiz bütün sözlerin arkasında Recep Tayyip Erdoğan damgası vardır.
“İnşallah bu seçimde 2-0 yapacağız”
Ulus’umuzda birlik ve beraberliğin artması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Orucumuzu açtığımız bu 5 bin 500 metrekarelik alanı geçen yıl düzenledik. İnşallah buna benzer daha nice güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız. İlçemizde 100 bin metrekareye yakın parke düzenlemesi gerçekleştirdik ve yapmaya devam edeceğiz. Halı sahamızı tamamladık. Irmak ıslah  ve rekreasyon projemiz de devam eden projelerimiz arasında.  24 Haziran seçimlerinde ben Milletvekili Adaylarımız Yaşar Arslan ve Yılmaz Tunç’a başarılar diliyorum. İnşallah bu seçimde 2-0 yapacağız ve Ankara’ya göndereceğiz. Bu da ilçemize daha fazla hizmet gelmesi demek olacak.”
Kalaycı: “Onları önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum”
Ulus’un her zaman doğrunun haklının yanında olduğunu bildiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da “Ulus biliyoruz ki her zaman doğrunun haklının yanındadır. Ulus 5 yıldır güzelliklere kavuştu ve gerçekten bir şehir havasına büründü. İnşallah bundan sonra 24 Haziran’da da birlikte yürüyeceğiz. 2 tane adayımız var. Onları önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” dedi.

Arslan: “24 Haziran’da durmak yok yola devam diyeceğiz”

24 Haziran’ın 100 yılın seçimi olduğunu kaydeden AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yaşar Arslan da “24 Haziran’da 100 yılın seçimini yapacağız. Bu seçim çok önemli. İnşallah Ulus’umuzdan bu seçimde milletin lideri, gönül coğrafyamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanımıza en yüksek oranda oy vererek tekrar yetki vereceğiz. Yeter mi yetmez. Bugüne kadar Sayın Milletvekilimiz Bartın’a ve Ulus’a bütün özverisiyle hizmet etti. Yapılanlar ortada. Bartın’a 3 kat daha fazla büyütmek için bir elin nesi var iki elin sesi var prensibiyle hareketle Bartın’ımızdan  2 milletvekilliyle güçlü Meclise destek vereceğiz. Sizlerin hizmetkarı olacak. Gece gündüz demeden 24 saat Bartın’a hizmet edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız 2001 yılında “Milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz” dedi ve bunu yaptıklarıyla bütün millete gösterdi. Yetmedi bütün haksızlıklara, hukuksuzluklara ve adaletsizliklere karşı koydu. İnşallah 24 Haziran’da durmak yok yola devam diyeceğiz. Vakit Ulus vakti. Vakit Bartın vakti. Vakit Türkiye vakti” şeklinde konuştu.

Tunç: “Ulus Anadolu Lisesi hayırlı olsun”

AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç ise  24 Haziran seçimleri öncesinde Uluslulara bir müjde daha verdi. Tunç konuşmasında şunları kaydetti:
“24 Haziran inşallah Türkiye’nin bayramı olacak. Biz Ulus’a güveniyoruz. Onlar bize güvendi. Bizde bugüne kadar onların güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze kattık. Bartın’a 6 milyarlık eser kazandırdık. Devam eden 6 milyar daha var. Bundan payını Ulus’umuz da aldı. Artık “ Ulus’a ne yapıldı?” diyebilen yok. Bunu diyebilmesi için de cesaret ister. Anaokulundan üniversitesine kadar Ulus’u bir eğitim şehri yapıyoruz. Buradan yeni bir müjde daha veriyorum. Ulus Anadolu Lisesinin onayını Milli Eğitim Bakanımız verdi. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yeni sistemde Uluslu gençlerimiz Anadolu Lisesi için dışarıya gitmek zorunda kalmayacaklar.
“Ulus’u ve Bartın’ı AK Parti’nin eserleriyle donattık”
Ulus Hastanemiz hizmete girdi. Ulus alt yapısı ve üst yapısıyla yerel yönetim ve merkezi hükümet uyumunun en güzel uyumunu sağladık. İnşallah bunun teşekkürü 24 Haziran’da Ulus’tan sandıkları patlatarak vereceğiz. Ulus atıksu arıtma tesislerinin yapımına başlayacağız. Ulus çayımız kirlenmeyecek. Ulus Irmağını ıslah ettik. Şimdi rekreasyonunu yapacağız. Futbol stadyumunu ve halı sahasını yaptık. Otelimizin tadilatını tamamladık. Ulus’umuza ne yapsak azdık. Ulus ve köylerini daha yaşanılabilir hale getirebilmenin gayreti içerisinde olacağız. Ulus’un ve Bartın’ın bu noktaya gelmesindeki en büyük faktör ise Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye’nin 81 vilayetini AK Parti’nin eserleriyle donattık.

“Diğer adayların ilk vaatleri ‘Demirtaş’a özgürlük’ oldu”

24 Haziran’a giderken cumhurbaşkanı adaylarına baktığımızda o verilebilecek bir aday var mı? Oy isterken halka ne vaat ediyorlar? İlk vaat ettikleri şey Demirtaş’a özgürlük. Sabah akşam Demirtaş için dua ediyorlar. Özgürlüğüne kavuşsa diyorlar. Muharrem İnce adaylığı açıklanır açıklanmaz Edirne’de cezaevinde Demirtaş’ın dizinin dibine oturdu “Seni özgürlüğüne kavuşturacağım” dedi. Sen yargı mısın, hakim misin? Hani “Yargı tarafsız” diyordun? Demirtaş ay yıldızlı al bayrağımız için nöbet tutan askerimiz ve polisimizi şehit eden PKK’nın siyasi savunuculuğunu yaptığı için hapiste. Şimdi yargı önünde hesap veriyor. Sadece Muharrem İnce değil, Meral Akşener’de özgürlük istedi. Temek Karamollaoğlu da. Yazıklar olsun. Bunlar “Recep Tayyip Erdoğan düşsün de ne olsun bu ülkenin hali” diyorlar.

Vatandaşımız “Yıkım ittifakına biz oy vermeyiz” diyor”

“Vaatlerinde de zaten “Biz geldiğinizde yatırımları durduracağız” diyorlar. “Kanal İstanbul’a ne gerek var? Köprülere, havaalanlarına, hızlı trene ne gerek var?” diyorlar. Dünyanın en büyük projelerini gerçekleştirmekten bunlar neden rahatsız olur? Bunlara hep beraber Ulus’tan cevabını yüksek sesle veriyor muyuz? Vereceğiz. Bartın Türkiye’de rekor kıracağız. Gittiğimiz her yerde vatandaşımız “Yıkım ittifakına biz oy vermeyiz” diyor.”

 

Bakmadan Geçme